Wintergames eindigen met lentekriebels

Wintergames eindigen met lentekriebels

De laatste editie van de wintergames ging op een zonovergoten woensdagmiddag van start. Een fanatieke groep had levend Stratego en een stormbaanestafette op het programma staan. 

 

De dag begon bij de stormbaan, waarbij de groep in tweeën werd gedeeld. De twee groepen gingen de strijd met elkaar; wie komt als snelste door de stormbaan? De moeilijkheidsgraad werd nog wat verhoogd door verschillende obstakels toe te voegen aan het parcours. De aller snelste ontving een VVV-bon! 

 

Het tweede onderdeel begon na een korte drinkpauze. Levend Stratego ging van start. Het is een spel waarbij iedereen een kaart ontvangt en het doel is dat erachter komen welke kaart je tegenstander heeft. Hier kom je achter door hem/haar te tikken. Na enkele potjes gespeeld te hebben, eindigden we op de stormbaan waar de moegestreden deelnemers nog lekker vrij konden springen. 

 

Terugblikkend kunnen we als organisatie concluderen dat het zeer geslaagde wintergames waren. Een leuke mix van deelnemers, waarbij enkele gezichten zelfs elke middag te zien waren. De zeer wisselende weersomstandigheden (regen, sneeuw, zon) zorgden ervoor dat er een gevarieerd programma aangeboden kon worden. Dank voor de deelname en tot snel bij de volgende activiteiten op ’t Zoutendijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Wil je meer informatie over Noabersport of één van de sporten, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    * verplichte velden
    * verplichte velden

    Onze verenigingen