Over Noabersport

Noabersport

Noabersport is een samenwerking van vijf sportverenigingen in Glanerbrug namelijk Omnisportvereniging Avanti Wilskracht, GVV Eilermark, GKV Ons Clubje, Tennisvereniging Glanerbrug en IJsclub Glanerbrug. Wij zijn er om elkaar te ondersteunen, te inspireren, te adviseren, te ontmoeten en te verbinden.

Visie

Onze visie is: Samen Actief!

Missie

Noabersport wil een open en multifunctioneel sportpark zijn voor de inwoners van Glanerbrug en omstreken, welke klaar is voor de toekomst. Dit doen wij door:

 • het organiseren van sportactiviteiten en vrijwilligerswerkzaamheden;
 • het behouden van sportvoorzieningen in Glanerbrug en omgeving;
 • het organiseren van maatschappelijke en sociale activiteiten voor mensen die een plek in de maatschappij willen vinden;
 • het begeleiden van mensen die weer in een werkritme willen komen met als doel hebben het vinden van een plek op de arbeidsmarkt.

Kernwaarden

Deze kernwaarden vinden wij belangrijk:

 • verbinden: wij verbinden verenigingen onderling om samen sterk te staan en open te staan voor andere partijen die onderdeel willen zijn van Noabersport;
 • duurzaamheid: wij zijn toekomstgericht en hechten grote waarde aan duurzaamheid (LED-verlichting en zonnepanelen) en zijn zuinig in het gebruik van de accommodatie en materialen;
 • respect: wij hebben respect voor de ander en voor onszelf. Dit dragen wij uit in de sportactiviteiten en in onze omgang met mensen.
 • maatschappelijk verantwoord: sporten is gezond en verbroedert mensen. Door onze sportvoorzieningen en maatschappelijke activiteiten krijgen wij mensen in beweging. Dit draagt bij aan persoonlijk geluk.
 • samen: samen zijn maakt sterk. Wij helpen elkaar met het doen van een klus bij één van de verenigingen of het gezamenlijk organiseren van een activiteit.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het komt helaas voor dat er ouders zijn die te weinig financiële middelen hebben om hun kind(eren) te laten sporten. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Enschede of Stichting Leergeld Enschede kan u als ouder hierbij helpen.

Onze partners

Contact

Wil je meer informatie over Noabersport of één van de sporten, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  * verplichte velden
  * verplichte velden

  Onze verenigingen