Samenwerking Noabersport met Rabo Versterkt

Samenwerking Noabersport met Rabo Versterkt

Ook Noabersport kan hulp gebruiken om haar dromen waar te maken op het gebied van sport, maatschappelijke ontwikkeling, een open sportpark, duurzaamheid en financiën. Daarom is op 9 december 2019 het team van Rabo Versterkt Enschede-Haaksbergen uitgenodigd om te helpen onderzoeken welke van de vele wensen als eerste opgepakt gaat worden.

De lokale Rabobank sponsort plaatselijke sportverenigingen en ondersteunt deze op verschillende gebieden onder de naam Rabo Versterkt.

Op deze avond is duidelijk geworden dat Noabersport al heel veel heeft gedaan en heel veel heeft bereikt. Zo is er een kunstgrasveld gerealiseerd op de velden van GVV Eilermark, is zij een volwaardige gesprekspartner in gesprekken met bijvoorbeeld Gemeente Enschede en is het project Kracht van Verenigingen gestart, waarbij jongeren met een zorgindicatie op de accommodaties van Noabersport een dagbesteding krijgen aangeboden.

Aan het eind van de avond is helder waar Noabersport zich het eerst op gaat richten: het realiseren van een Open Sportpark en het creëren van naamsbekendheid. Hou de website van Noabersport in de gaten voor updates en meer informatie.

Contact

Wil je meer informatie over Noabersport of één van de sporten, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    * verplichte velden
    * verplichte velden

    Onze verenigingen