Muzikale kennis getest bij de Wintergames

Muzikale kennis getest bij de Wintergames

Afgelopen woensdag, 17 februari 2021, was de derde editie van de Wintergames. Stratego, bumperbal en een muziekbingo stonden op de planning. 

 

De dag startte met een geweldige groep enthousiastelingen. Er werd gestart met een partijspel met bumperbal om vervolgens iedereen een blokje te geven om lekker een potje blokjesvoetbal te spelen. Na intensief buiten te zijn geweest, werd er een pauze gehouden.

 

Het programma werd hervat met een muziekbingo. Verschillende prijsjes zaten te wachten op de rechtmatige eigenaar. Na even wachten werd daar het eerste verlossende woord geroepen: “BINGO!”. Tijdens de verschillende muzieknummers werd volop meegezongen. Na zes spannende potjes te hebben gespeeld, werd ervoor gekozen om volgende week het fantastische spel ‘levend Stratego’ te spelen. 

 

Wij hopen volgende week woensdag, 24 februari, bij de laatste editie een mooie grote groep te hebben, zodat we een geweldige laatste editie hebben van de Wintergames. Een spectaculaire afsluiting met een grote stormbaan staat op de planning! Zien we jou ook verschijnen?

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Wil je meer informatie over Noabersport of één van de sporten, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    * verplichte velden
    * verplichte velden

    Onze verenigingen