Lopen met Wilskracht

Lopen met Wilskracht

In de maand maart organiseert Avanti Wilskracht een recreatieve wandelcompetitie. Iedereen uit Glanerbrug en omstreken kan deelnemen aan ‘Lopen met Wilskracht’. Het doel is zoveel mogelijk mensen dagelijks een ommetje van minimaal twintig minuten te laten maken en gebruik te laten maken van de wandel-app van de Hersenstichting: Ommetje. Dit kan gewoon in je eigen buurt of op je favoriete wandelplek.

Het enige wat je hoeft te doen is de app aanzetten. Er wordt een ranglijst bijgehouden van alle deelnemers. Deze ontvang je via de mail. Voor elk ommetje zijn punten te verdienen. Er kunnen extra punten verdiend worden door een reeks dagen achter elkaar op pad te gaan, door je ommetje op sociale media te delen of door meer dan een ommetje op een dag te maken. Verdere relevante informatie ontvang je na het invullen van het aanmeldingsformulier, die via deze link te bereiken is. Voor de winnaar hebben wij een tegoedbon van Nijhuis Schoenen t.w.v. €75,-!!

Contact

Wil je meer informatie over Noabersport of één van de sporten, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    * verplichte velden
    * verplichte velden

    Onze verenigingen