LED verlichting bij GKV Ons Clubje

LED verlichting bij GKV Ons Clubje

Een nieuwe stap naar verdere verduurzaming bij GKV Ons Clubje!

Op woensdag 18 november 2020 is de veldverlichting van GKV Ons Clubje vervangen door duurzame LED verlichting. Dit was al langer een wens en is mede mogelijk gemaakt door een aangevraagde subsidie. Nu kunnen we voldoen aan de eisen van de KNKV en in het donker op een groter deel van het veld trainen.

De nieuwe LED veldverlichting geeft veel meer licht op een groter deel van het veld, doordat er vier lampen zijn geïnstalleerd in plaats van twee die ook nog eens een beter licht verspreiden. Hierdoor is er meer ruimte om te trainen als het donker is. Als er wedstrijden moeten worden gespeeld is het mogelijk de lampen nog helderder te laten schijnen. De uitbreiding was noodzakelijk om aan de eis van het KNKV te voldoen voor het spelen van wedstrijden in het donker, dit is met name voor ons midweekteam een uitkomst. Door de inzet van LED lampen in plaats van een uitbreiding met de “oude” lampen, besparen we maar liefs 3600 Watt.

Kortom: alleen maar positief! De volgende stap naar verdere verduurzaming van GKV Ons Clubje is het vervangen van de verlichting rondom en in de kantine. Deze actie is al in gang gezet en wordt ook mede mogelijk gemaakt door dezelfde subsidie aanvraag.

Contact

Wil je meer informatie over Noabersport of één van de sporten, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    * verplichte velden
    * verplichte velden

    Onze verenigingen