Kracht van verenigingen

Kracht van Verenigingen

Kracht van Verenigingen is een project binnen Noabersport. Het project is medio november 2019 gestart en richt zich op jongeren van 8 tot en met 14 jaar. De bedoeling is om een individuele zorgindicatie bij deze jongeren te voorkomen of om de zorgindicatie om te zetten. Dit bereikt Kracht van Verenigingen met het opzetten van een dagbesteding.

Doel

Het doel is de jongeren een plek te geven in de maatschappij. Zij hebben allemaal kwaliteiten, ongeacht de ondersteuningsbehoefte. De bestaande structuren van de verenigingen zijn de basis. Dit zijn de reguliere trainingen en wedstrijden.

Begeleiding

De jongeren worden professioneel begeleid tijdens de uren binnen Noabersport. Vanaf februari 2022 is Fleur Huuskes de projectleider. Ze staat de jongeren bij op maandag, woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.30 uur.

Er worden samen activiteiten gedaan om aan individuele doelstellingen en groepsdoelen te werken. Aan het einde van de dag wordt er samen gekookt en gegeten. Klik hier om te zien hoe het eruit ziet. Fleur is bereikbaar via kvv@avantiwilskracht.nl of op telefoonnummer: 06-57094930.

Contact

Wil je meer informatie over Noabersport of één van de sporten, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    * verplichte velden
    * verplichte velden

    Onze verenigingen